Keystone logo

10 Магистратура Програми в Управленски науки Оперативно управление 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Оперативно управление
Области на обучение
 • Управленски науки (10)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Оперативно управление

  Магистърската степен служи като доказателство, че ученикът наистина е усвоил уменията, преподавани в нея или в неговата област на обучение. Това е следващата стъпка, която повечето студенти вземат след получаване на бакалавърска степен и могат да предложат начален старт, когато става дума за възможности за кариера.

  Какво е магистър по оперативно управление? Това е програма, която учи студентите какво трябва да знаят, за да се справят с кариера в управлението на технологиите. Такива програми също се занимават с модерен софтуер, хардуер и други видове технологии, за да изградят задълбочено разбиране за всеки тип. Студентите могат да очакват задълбочено обучение по разработване на продукти, технологична интеграция, производство, международно снабдяване, управление на развитието и технологично прогнозиране. Всяка от тези умения е насочена към интегрирането на най-новата и най-великата технология в среда на работното място.

  По време на учебния си опит студентите имат възможност да овладеят огромен брой впечатляващи умения. Някои от най-важните включват лидерство, технологично отстраняване на проблеми и софтуерна поддръжка. Разбира се, те са полезни в различни кариери, но също така служат за улесняване на живота на завършилите.

  Може да отнеме някъде от една година до две години, за да завърши тази степен, докато посещава класове на пълен работен ден. Заинтересованите лица трябва да проучат разходите за всички необходими курсове, преди да изберат училище, тъй като цените на обучение обикновено се променят от институция на институция.

  Магистърска степен по оперативно управление се съсредоточава върху технологията, която е полезна за бъдещето. Следователно, участниците в програмата биха могли да очакват уменията, които учат в своите курсове, да доведат до голямо разнообразие от работни места след дипломирането. Някои от най-често срещаните занятия, които имат магистърска степен в тази област, включват мениджър по производството, оперативен мениджър, организационен консултант, мениджър на съоръженията, мениджър по покупки, служител по съответствието и мениджър за контрол на качеството.

  Тази прогресивна мисъл се предлага в много училища по света и ученици, които се интересуват от този тип образование, могат да избират между местен, международен и онлайн опит в обучението. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.