Keystone logo

119 Магистратура Програми в Педагогика Образователни технологии 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Образователни технологии
Области на обучение
  • Педагогика (119)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Педагогика Образователни технологии

В дигиталния свят днес "и технологиите се превръщат в мощен инструмент в класната стая. С Магистър по Digital Technology, завършилите са готови да се изготвят и прилагат иновативни модели за обучение в училищата си или на работното място. С онлайн програми на разположение, дори заети педагози и специалисти могат да печелят майстор "и степен.

Какво е магистър по Digital Technology? Майстор степен по цифрова технология подготвя преподаватели и специалисти да водят онлайн и цифровите обучение в класни стаи и бизнеса по целия свят. С акцент върху актуалните проблеми, лидерство и учебни технологии, програмата дава възможност на студентите да се създаде съвместна учебна среда.

Господар на Digital Technology помага на студентите да развият както на ръководството на класната стая и технически умения, необходими за успеха в дигиталния свят на все по-развиваща се.В комплект със силна образователна основа, тези умения се гарантира, че завършилите са позиционирани да впрегне образователни технологии за създаване и доведе интегрирани модели за учене.

Защото градуса в образователна и дигитални технологии се предлагат по целия свят, разходите могат да варират в широки граници от всяка програма. Контакт училища директно да изследват както разходите и ползите от Господар на Digital Technology.

С Магистър по Digital Technology, завършилите са готови да успее в училище и офиса кариера на техен избор. От колективния ниво на елементарна класната стая, преподаватели с магистърска степен "и в дигиталните технологии са по-високо търсене. За бизнес професионалисти, възможност за създаване на иновативни методи за обучение и програми за обучение, им дава конкурентно предимство в технологично напреднали работното място.Дали с Програма за пълен работен ден или да персонализирате виртуална програма около натоварения си график, техническите и лидерски умения, ще спечелите с тази степен може да ви подготвят за новите изисквания на цифров живот.

Завършване Господар на Digital Technology може да отнеме по-малко от една година от редовна форма на обучение. За работещи професионалисти, които искат да завърши обучението, без да напускат своята кариера, много програми предлагат на непълно работно време и онлайн възможности. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.