Keystone logo

22 Магистратура Програми в Правни науки Политология Образователна политика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Политология
  • Образователна политика
Области на обучение
  • Правни науки (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Правни науки Политология Образователна политика

Много студенти преследват магистърска степен, за да развият усъвършенствани умения и да придобият задълбочени познания в избрания от тях сфера на обучение. От студентите може да се изисква да завършат курсове за висше образование или да демонстрират изучаване или предварително обучение в областта си на обучение.

Какво е магистърска степен в образователната политика? Студентите, които преследват тази диплома, могат да изучават организационно развитие, изследователски методологии и планиране на образованието, с различни акценти, включително как правителството влияе върху образованието, увеличава възможностите за ученици, специални образователни въпроси, теми за разнообразието и как семейството и обществото могат да се използват за подобряване на образованието. Те също така могат да научат умения за анализ, прилагане и оценка на политики и процедури и използване на данни, за да направят подобрения в обучението. Курсовете за човешки ресурси, развитие и лидерство също могат да бъдат обхванати като част от учебната програма. Класовете често се съсредоточават върху образованието и развитието, тъй като се отнасят до пол, расови, религиозни и икономически различия.

Завършилите обикновено научават умения за планиране и способност да прилагат дългосрочни, сложни стратегии. Те могат също да научат отлични писмени и устни комуникационни умения и да придобият способността да критично анализират важни въпроси, засягащи множество партии с различен произход.

Разходите за дипломи за завършване могат да варират в зависимост от университета, местоположението му и начина, по който се провеждат курсовете. Таксите могат да се изплащат за различни периоди от време, в зависимост от това дали студентът завършва курсове по график на пълен или непълен работен ден.

Магистърската степен по образователната политика може да доведе до възнаграждаваща кариера, която оказва положително въздействие върху студентите и тяхното образователно развитие. Завършилите могат да станат програмни директори, администратори на институционално развитие или специалисти по обучение в отделни училища или в училищни райони. Те могат да заемат позиции като старши анализатори, връзки с образованието или независими изпълнители за политически мозъчни тръстове, регионални или федерални правителствени агенции, публично-частни партньорства или частни организации, насочени към промяна в образованието.

Лицата, които се ангажират да предоставят отлично и справедливо образование, могат да оценят много възможности за висше образование в местните институции или онлайн от университети в много страни по света. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.