19 Магистратура Програми в Нефт и газ 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Електроенергия
  • Енергетика
  • Нефт и газ
Области на обучение
  • Електроенергия (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Нефт и газ

    Много хора, които преследват Господар на нефт, газ, и енергетиката избират да проучи пазара на енергия, която е необходима на глобалната икономика и изключително доходоносна индустрия. Тази степен осигурява ценна промишленост прозрение, включително преглед на съвременните проблеми на пазара.

    Какво е Господар на нефт, газ, и енергетиката? Една съвременна степен е по-нататъшно образование, които ще осигурят на учениците с Essentials знания, като петрол и газ договор право, финанси и управленско счетоводство, управление на операциите, както и енергийната икономика. Учениците ще се запознаят с основните елементи на стратегиите за управление на околната среда, като например управление на хора и организационно развитие. Граждани могат да работят за кариери, които ще направят истинска разлика в бъдещето на устойчивостта на Земята.

    Има много причини за избор, за да вземе Господар на нефт, газ, и енергетика разбира се.Програмата учи редица умения, като например маркетинг, изследователски методи, стратегическо управление, управление на въглеродните емисии и предприемачеството, и съвременните проблеми в нефт, газ и енергия. Освен това, майстор в тази област дава възможност на хората да се движи нагоре по корпоративната стълбица бързо.

    Цената ще варира в зависимост от институцията, и програмата може да продължи между една и три години. Поради тази причина е важно да проучите програма добре, за да се уверите, програмата предлага отговаря на вашите цели.

    Завършили са в голямо търсене на няколко позиции, като например нефт и газ анализатор, енергия и управление на устойчивостта, проект анализатор производителност, и координатор на проекта. Студентите ще развият умения, необходими за решаване на въпросите, свързани с околната среда и климата.

    Много международни опции са на разположение за програмата от различни университети.Онлайн курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с малък достъп до съоръжение. Уеб-базирани възможности да се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.