Keystone logo

6 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Немска филология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Немска филология
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Немска филология

Магистърска степен се присъжда на тези, които са завършили напреднала образователна програма. Предназначена за студенти, които вече са завършили четиригодишна степен, това допълнително проучване подобрява разбирането в избраната област на студентите. Програмите изискват още една до две години работа и практическа демонстрация на научен материал.

Какво е магистър по немски език? Тези степени са за тези студенти, които възнамеряват да работят професионално в немски култури. Разширената дипломна програма доразвива немски езикови умения и разбиране за германската култура. Някои степени са тясно фокусирани единствено върху анализа на немския език и специфичните аспекти на германското общество. Другите са по-общи и могат да бъдат комбинирани с бизнес степени като част от двойно по-голямо. Повечето от тях ще изискват от студентите да демонстрират познаване на езика, преди да се запишат.

Много от завършилите могат да говорят свободно немски, докато завършат своето обучение. Чрез четене и писане упражнения, те се научават да анализират модели на словото и специфични идиоми. Студентите са по-добре запознати с немските влияния върху световната политика, изкуството, философията и технологиите.

Разходите за тези програми са различни. Заинтересованите трябва да се свържат директно с образователни институции за такси и такси за обучение. Потенциалните студенти трябва също така да планират своите жизнени и транспортни нужди по време на обучението си.

След завършване на една от тези програми, завършилите имат високо развит и специализиран набор от умения. Германските организации често търсят служители, които могат да преодолеят културните различия и да разширят възможностите си в други страни. Тези специалисти могат да поемат ролята на мениджъри и специалисти по бизнес развитие за германските компании. Студентите могат също така да влязат в областта на образованието като преподаватели по немски език.Някои намират работа като преводачи или регионални ръководства. Познанието на немската култура също така подготвя завършилите за кариера в маркетинга на някои европейски продукти.

Важно е да се вземат предвид колкото се може повече възможности, преди да се вземе решение за програма за обучение. Може да откриете, че онлайн колежите работят добре, ако имате конкретни нужди от график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.