Keystone logo

36 Магистратура Програми в Педагогика Начално образование 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Педагогика
 • Начално образование
Области на обучение
 • Педагогика (36)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Педагогика Начално образование

  Магистърските програми са за студенти, които вече са завършили бакалавърска степен. Допълнителните проучвания продължават да развиват концепции и да се задълбочават в теориите и усъвършенстваните техники. Повечето от тях ще изискват две години редовно посещение, а студентите обикновено трябва да завършат официален проект, който демонстрира майсторството на тематичния материал.

  Какво е магистър по начално образование? Тези програми по степен обикновено се съсредоточават специално върху нуждите на преподавателите в системата на началното училище. Те са предназначени за специалности от колеж по либерални изкуства, които имат желание да подхранват следващото поколение студенти. Темите за обучение често включват учебни техники, методи за управление на класната стая и общи образователни модели. Учениците могат да се научат да комуникират ефективно с децата в училищна възраст и родителите на техните ученици.

  След завършването на една от тези програми, завършилите могат да изработят курс на обучение, който да увеличи постиженията на обучаемите. Те също така трябва да имат достатъчно разбиране за психологията на обучението, за да открият проблеми с развитието на детето. Програмите обикновено подсилват обществените говорещи и комуникационни техники.

  Разходите за тези програми се различават диво. За най-добра стойност студентите трябва да обмислят както традиционни, така и онлайн университети. Отделът за приемане на тези институции може да предостави по-конкретни подробности за разходите.

  Повечето дипломирани студенти попадат в областта на образованието като учители, но дори и в рамките на този целеви професионален резултат има много вариации. Необходими са педагози в почти всяка общност, а завършилите могат да имат възможности къде да работят и да живеят. Съществува и възможност да се специализират в специфични теми като изкуство, история или математика.Някои студенти по-нататък усъвършенстват опита си с по-академично обучение и преход към работа като съветници, администратори и училищни психолози.

  Има много различни образователни организации, които трябва да проучите задълбочено, преди да вземете решение за конкретен план. Ако имате график и логистични ограничения, онлайн програмите са чудесен избор. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.