Свържете се директно с училищата - Сравнете 208 Магистратура в Науки за околната среда 2024

208 Магистратура Програми в Науки за околната среда 2024

Преглед

Човешката дейност оказва влияние върху света, в който живеем, а способността да поддържаме живота е от решаващо значение за нашето бъдеще. Магистър по екологични науки може да ви помогне да оцените количествено този ефект, да разберете как науката влияе върху политиката и как политиките засягат околната среда. Студентите в тези програми изследват текущите екологични политики и изследват как бъдещите политики и регулации могат да повлияят на земята.

&nbsp

Какво е магистър по екология? За много хора, които се интересуват от кариера в областта на екологичните науки, магистърската степен може да отвори вратата към много по-широк спектър от възможности за заетост и вероятно и по-високи доходи. Професионалните специалисти в областта на околната среда трябва да са квалифицирани в провеждането и анализа на научните изследвания, а много от програмите на магистърските програми са насочени към подпомагане на обучаемите да придобият умения в тези области. Специфичните изисквания ще варират от една програма в друга, но често включват оригинални изследователски проекти и проекти за сътрудничество в общността. Много студенти също ще бъдат изложени на преподаване по време на следдипломна квалификация, което ви подготвя за преподаване, ако това е кариерата, която се надявате да преследвате.

&nbsp

Специфичната цена на науката за околната среда се различава от университета до университета и от програмата до програмата. Ако решите да завършите курс в чужбина, това също може да повлияе върху общите разходи по програмата. Определете училищата и програмите, които ви интересуват най-много, за да получите представа колко ще струва това.

&nbsp

Завършилите програма "Магистър по екологични науки" могат да намерят работа в няколко различни области, включително геология, управление на водите, екологично инженерство, устойчиво енергийно и енергийно управление, правителствена и екологична политика, екологични технологии, климатични промени и др. Много програми предлагат и експозиция към биоразнообразието, опазването, закона и политиката, така че да можете да преследвате кариера, за която сте страстен.

&nbsp

Започнете с кариерата си в областта на екологичните науки с магистърска степен. Намерете списъци с програми и информация за наличните програми в Masterstudies или потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (208)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение