160 Магистратура Програми в Науки за земята 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Естествени науки
  • Науки за земята
Области на обучение
  • Естествени науки (160)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Науки за земята

    Магистърска степен е научна степен, че се преследва, след като завърши Бакалавърския проучвания. За интересуващите се от системите на земята, магистър по науки за земята може да бъде добър път да поемат. Повечето градуса предлагани ще изисква учениците да завършат даден хартия или магистърска теза.

    Какво е магистър по науки за земята? Студентите ще прекарват голяма част от времето си усъвършенстване на техните изследователски умения и обучение за това как взаимодействието на различните компоненти на Земята и биосферата влияят на климата. Акцентът е върху биогеохимичните цикли и общата атмосферна науката. Студентите ще придобият разбиране в области като атмосферна химия, физическо явление, физическа география, метеорология, и екологията. Те също така ще научите как да използвате напреднали лабораторно и изчислителни методи, както и да получите опит в полеви операции.

    Получаването на магистър в Науки за Земята може да бъде много полезно за студентите.Те са насочени към подобряване на техните аналитични умения, които помагат в много области на живота. Магистърска степен им дава конкурентно предимство в работната сила над тези, които са завършили само бакалавърски проучвания. A степен също така позволява на завършилите да работят по целия свят.

    Защото там са земни програми науката от цял ​​свят, разходи училище може да варират доста в зависимост от програмата. Проучете различни училища и свържете директно с тях, за да разберете какви ще бъдат финансовите си задължения.

    С магистър по науки за земята, има много възможности за професионално развитие на студентите. Завършилите специалността могат да работят в сферите на консултации, управление на околната среда, водите и климатичните въпроси, международна помощ, планиране за опазване на природата, развитие на аналитични методи и данни, както и научните изследвания. Бъдещите работодатели могат да включват окръг и общински съвети и неправителствени организации. Има работни възможности на национално, така и на международно ниво.

    За да помогне на студентите да си изкарват степен по ефективен и справедлив начин, много училища предлагат курсове онлайн. Те позволяват на хората да се учат и да работят по своя собствена програма, която освобождава повече време, за да се грижат за семейства или работят на друга работа. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.