Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Магистратура в Наука за храните в Луго, Испания 2023

Магистратура Програми в Наука за храните в Луго, Испания 2023

Преглед

Какво е хранителна наука?
Науката за храните изучава храната и нейната връзка с околната среда, обществото и икономиката. Включва изучаване на производството, преработката, безопасността и храненето на храните. Науката за храните също обхваща изучаването на заболявания и замърсявания, причинени от храни.

Какво мога да направя с диплома по хранителни науки?
Диплома по наука за храните може да доведе до кариера в хранително-вкусовата промишленост, работейки в области като производство на храни, преработка, безопасност и хранене. Завършилите наука за храните могат също да работят в областта на изследванията на болести, пренасяни с храни, и замърсяване. Има възможности за тези с опит в науката за храните да работят в държавни агенции или частни компании, които участват в регулирането на хранително-вкусовата промишленост. Завършилите хранителни науки могат да преследват кариера в академичните среди, като преподават и провеждат изследвания в университети и колежи.

Защо да изучавате хранителни науки?
Хранителната наука е важна по няколко причини. Помага ни да разберем как храната влияе на нашето здраве и околната среда, което може да помогне за подобряване на методите за производство и обработка на храни, като гарантира, че храната, която ядем, е безопасна и питателна. Изучавайки науката за храните, можем също да научим повече за това как да предотвратяваме и контролираме болести, причинени от храни. И накрая, науката за храните ни помага да разберем сложните икономически и социални фактори, които влияят върху производството и консумацията на храни.

Степени по хранителни науки
Степените по хранителни науки се предлагат на бакалавърско и магистърско ниво. Бакалавърските програми обикновено продължават четири години и обхващат теми като хранителна химия, микробиология и хранене. Дипломираните програми обикновено продължават две години и включват курсова работа по теми за напреднали науки за храните, включващи физика на храните и инженерство.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Испания
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания Бизнес проучвания Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Изкуствознание
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение