Keystone logo

89 Магистратура Програми в Науки за живота Зоология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за живота
  • Зоология
Области на обучение
  • Науки за живота (89)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Науки за живота Зоология

Магистърските програми изискват да демонстрирате напреднали познания в конкретната област на обучение. В зависимост от областта на обучение програмите могат да продължат между една и четири години.

Какво е магистър по животновъдство? Тази област на изследване се фокусира върху растежа, храненето, лактацията и възпроизводството на животните с икономически интерес, както и на животните. Най-вероятно ще проучите начини за подобряване на здравето и благосъстоянието на животните и ще подобрите тяхната производителност. На ниво майстор можете да изберете да специализирате вашето изследване за конкретен вид животно, като например домашни птици, говеда, кучета, котки, овце, коне или прасета.

Много програми за наука за животните подчертават управлението, което може да ви подготви за ръководни позиции. В допълнение, способността да възприемате модели и да организирате данни може да помогне в бъдещата си кариера и в други аспекти на живота ви.

Независимо дали решите да продължите образованието си в традиционна класна стая или чрез онлайн виртуална класна стая, цената е важна. Много фактори влияят върху обучението, затова най-добре е да се свържете директно с избраната от вас школа.

Като дипломиран наука по животните можете да намерите работа в различни работни места в отрасли като селското стопанство, преподаването и правителството. Висше образование също така дава възможност за повече възможности в преподаването и научните изследвания. Може да сте в състояние да развиете кариера като научен сътрудник в университет. В промишлеността за здравето на животните могат да се намерят други възможности. Ако искате да работите повече с животните, можете да преследвате кариера като животновъд или животновъд.

Програма "Магистър по животновъдство" може да се намери в различни институции по целия свят. Можете дори да спечелите една степен от уюта на собствения си дом, тъй като много университети предлагат онлайн програми.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.