Keystone logo

50 Магистратура Програми в Технологични изследвания Автоматика Нанотехнологии 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
  • Нанотехнологии
Области на обучение
  • Технологични изследвания (50)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Автоматика Нанотехнологии

The магистърска степен в областта на нанотехнологиите и материалознание дава възможност на своите студенти да приложат знанията си на вещество анализ. Той също така подготвя учениците със звукови умения за това как да се преформулира и да генерират нови приложения и продукти. Студентите се запознават с основните методи за получаване, синтез и анализ на материали и нано материали. Нанотехнологията е нова област на науката за материалите, които се трансформира развитието на романа дизайнер технологии. Това се отнася до манипулирането на измерванията в нанометри - от един до 10 нанометра. Това е важно в разработването и характеризиране на материали с много специални свойства. Тези материали се намерят приложения в много технологични области като електроника, дисперсии и покрития, датчици, течни кристали, керамика и биотехнологията.

A магистърска програма в областта на нанотехнологиите оборудва студенти с подходящи умения, за да участват в проектиране, разработка, характеризиране и прилагане на интелигентни и чисти материали. Тази бързо развиваща мултидисциплинарна дейност има огромни икономически, социални и екологични ползи и предлага света възможности за заетост. A магистърска програма в областта на нанотехнологиите е проектиран да ви позволи да научите в челните редици на тази нова наука, която познанието отговаря на иновациите и въображението. Прилагане майстори в областта на нанотехнологиите в развитие на научните изследвания, синтетични и аналитични умения, вие ще бъдете в състояние да определят бъдещето света.

Възможности за кариера в тази област включват следното: предприемачество в сектора на високите технологии, както и изследвания в обществени или частни центрове.