Keystone logo

94 Магистратура Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикално изпълнение 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
  • Музикално изпълнение
Области на обучение
  • Сценични изкуства (94)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикално изпълнение

Магистър по музикални постижения подготвя студентите да преследват разнообразни кариери в музикалната индустрия, като преподават музикална теория и техника, както и дават възможност на студентите да практикуват уменията си в хорови и оркестрови среди.

&nbsp

Какво е магистърска степен по музикално изпълнение? Магистър по музика изпълнение е програма, която преподава студент музика теория, соло репертоар и изпълнение, педагогика, дикция и музикално обучение, отнасящи се до отделните областта на обучение, които се преследват. Студентите могат да избират от разнообразни специалности, включващи обой, глас, виолончело, кларинет, френски рог, фагон, туба, тромпет, виола, арфа, обой, контрабас, орган, пиано и др. Студентите могат да работят за широк спектър от възможности за кариера в областта на музиката.

&nbsp

Студентите, които завършват магистърска програма по музика, се възползват от придобиването на умения, които им позволяват компетентно да преследват професионална кариера в музикалната индустрия. След успешно завършване на програмата студентите ще бъдат оборудвани с необходимите умения и увереност, за да станат успешни в музикалната индустрия.

&nbsp

Цената на магистърска степен по музика се променя значително в зависимост от институцията, както и от страната, в която се основава. Студентите могат да очакват да завършат програмата в рамките на две до пет години, в зависимост от това дали са студенти на пълен или непълен работен ден.

&nbsp

Магистър по музикални постижения позволява на студентите да търсят възможности за кариера в много различни области, включително: образование, музикално изпълнение, лично вокално коучиране, композиция, управление на изкуството, аудио продукция, пианист, акустик, корепетик, консултант по авторски права, текстописец и диригент. Учениците, които искат да преследват кариера в музикалната индустрия, ще имат по-голям успех след завършване на магистърска степен по музика.

&nbsp

Магистър по музикални постижения може да открие много възможности за различни музикални кариери. Ако искате да преминете към "Магистър по музикално изпълнение", потърсете програмата по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.