Keystone logo

10 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Архивистика Музейно дело Музеология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Архивистика
  • Музейно дело
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Архивистика Музейно дело Музеология

Музеология се позовава на проучване на музеите и историята на тяхното създаване и развитие. Това проучване е причинена от тревогите на съвременния свят за запазване на артефакти от миналото и настоящето пъти за следващите поколения. Той е не само запазването, който е предмет на магистър по музеология програми, но също така и големия потенциал на музея като механизъм с неограничени образователния потенциал. Преди музеи, имаше частни колекционери, които обикновено се пази обектите да се третира и съкровищата на миналото също толкова ценни предмети. Музеят е предимно образователен център, който е сравнително млада концепция, който се появи заедно с подновено разбиране на изкуството и историята. Ако изпитате удивление, че може да се случи, когато влизат в музей, а след това магистратура по музеология може да бъде степента за вас.

Музеят е място на диахронен взаимодействие между миналото и настоящето, то предизвиква интерес, информираността и любопитството на посетителите. И е важно да им се помогне, например от най-добрите декорация на изложба, така че обектите ще има възможно най-силно емоционално въздействие върху посетителя. Това е един от много умения, които учениците развиват в магистърска програма по музеология програми. Музеология е млада наука и е отворена за използват най-новите изобретения, за да се гарантира силна и положителна връзка през вековете. Студентите Господар на музеология ще научат на техники и методологии за връзка с обхвата на населението, и се гарантира, че нашата история не е загубена или забравена парола

Ако откриете, че тази тема привлича вашия характер, не мисля, че два пъти за един магистър по музеология. Следвайте връзките по-долу, за да намерите на магистър по музеология, че ви очаква!