Keystone logo

22 Магистратура Програми в Управленски науки Морско управление 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Морско управление
Области на обучение
 • Управленски науки (22)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Морско управление

  Магистърската степен е индикация, че студентът е придобил задълбочени познания за избраната от него специалност. Тази степен е предназначена да бъде спечелена след бакалавърска степен и обикновено изисква около две години за завършване.

  Така че какво точно е магистър по морско управление? Това поле на обучение включва ръководството, посоката и администрацията в морски контекст. Студентите могат да научат всичко за корабоплаването, добива на ресурси, риболова и други индустрии. Те могат да обхващат търговските, правните, практическите и финансовите аспекти на корабоплавателната индустрия, както и предотвратяването на злополуки и управлението на риска. Някои програми също се занимават с основите на управлението на бизнеса, като помагат на студентите да станат ефективни лидери в избраната от тях индустрия.

  Тези, които преследват програми за управление на морското дело, често получават редица ползи от това.За едно, преследването на магистърска степен може да помогне на учениците да научат ключови умения като критическо мислене, решаване на проблеми и комуникация. От друга страна, тези програми могат да осигурят задълбочена база от знания, която може да бъде полезна през морската кариера.

  Разходите за степен в тази област могат да зависят от редица различни фактори. Следва да се извършват внимателни финансови проучвания преди записване във всяка институция. Някои фактори, които трябва да бъдат взети под внимание, са материални цени, такси, общо обучение и пътни или жизнени разходи.

  Студентите, завършили образователно-квалификационна степен "морски", могат да работят в широк спектър от потенциални роли. Те могат да станат администратори, плановици, мениджъри, консултанти или анализатори за корабоплавателни компании и други организации в морската индустрия. Те могат да станат и морски специалисти в рамките на по-големите корпорации. Някои завършили дори решават да започнат собствен бизнес.

  Интересувате ли се от преподаване на магистър по морско управление? Нашата база данни може да ви помогне да започнете. Просто потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.