Keystone logo

20 Магистратура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Морско инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
  • Морско инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Морско инженерство

Често, взети след бакалавърска степен, много програми за магистърски програми предлагат гъвкав график, който позволява на студентите да балансират живота и кариерата си с обучението си. Студентите обикновено получават своите степени с едно до четири години обучение, въпреки че някои програми могат да имат унифицирани времеви ограничения по отношение на продължителността.

Какво е магистър по морско инженерство? Магистър по морско инженерство е предназначен да даде възможност на студентите да продължат своята инженерна кариера със специализирани и фокусирани изследвания върху най-важните технологии и теми в индустрията. По принцип студентите изследват принципните инженерни понятия, свързани със съвременните морски технологии, докато се учат за политиката, историята, законността и социалните конвенции, които продължават да оформят полето днес. Освен че получават силна теоретична подготовка, студентите могат да получат практически опит чрез стажове и учебни програми, основани на проекти, които насърчават иновациите, като същевременно подобряват изследователските и изчислителни умения.

Студентите, които завършват обучението си по тази инженерна специалност, получават солидна научна подготовка, се научават да работят със софтуер и хардуер, свързан със съответния отрасъл, и развиват добре заобиколено разбиране на екологичните проблеми, свързани с морското инженерство. Тези умения могат да доведат студентите до напредък в кариерата и изпълняване на позиции по целия свят.

Създаването на фискален план за колежа може да е обезсърчително без точната информация. Студентите трябва да се свържат с техните програми, които представляват интерес, за да получат подробна информация за разписанието на таксите, очакваните разходи за живот и други финансови данни.

Индивидите, които притежават инженерна степен, обикновено са с голямо търсене и това е двойно валидно за тези със специалност като морско инженерство. Студентите могат да преследват кариери от всяка точка на света и да намерят работа с държавни агенции, големи корпорации и изследователски фирми - само за да назоват няколко. Освен да станат морски инженери, студентите могат също така да притежават титли като пристанищен инженер, плаващ инженер, военноморски научен изследовател, военноморски архитект, инженерен консултант и инженер по морско строителство.

Магистър по морско инженерство може да осигури възможност за това, независимо дали посещавате уюта на вашия дом или търсите учебни занятия. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.