Keystone logo

1 Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Морски науки 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Изследвания на околната среда
 • Морски науки
Области на обучение
 • Изследвания на околната среда (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Popular degree type

  Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Морски науки

  Морските изследвания навлизат в световните океани, техните екосистеми и различните форми на живот, които ги обитават. С диплома в тази област ще играете съществена роля в разбирането на въздействието на морската среда върху климатичната система на Земята, устойчивото управление на морските ресурси и защитата на океаните на нашата планета.

  Дипломната програма по морски изследвания предлага разнообразна гама от теми, свързани с морската среда. Основните предмети в учебната програма обикновено включват морска биология, океанография, морска екология и опазване. Студентите също имат възможност да се потопят по-дълбоко в специализирани теми като морска геология, аквакултура, морска биотехнология и морска политика.

  Завършилите програма Marie Studies могат да изследват няколко различни кариери. Представяте си се като морски биолог? Можете да провеждате изследвания на морски организми, техните местообитания и ролята им в екосистемата. Или може би бихте предпочели да бъдете океанограф, изследващ физическите, химичните и геоложките аспекти на океана. Други вълнуващи възможности включват роли като морски природозащитник, мениджър на крайбрежната зона и консултант по околната среда. В допълнение, степента по морски изследвания може да послужи като трамплин за по-нататъшно обучение в свързани области като наука за околната среда, морска политика или морска технология.

  Готови ли сте да започнете да защитавате и опазвате нашата морска среда? Сега е моментът да се гмурнете и да разгледате програмите за морски изследвания.

  Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.