Свържете се директно с училищата - Сравнете 10 Магистратура в Морска архитектура 2024

10 Магистратура Програми в Морска архитектура 2024

Преглед

Капитанът "и степен като цяло следва, след приключването на дадена научна степен студент. Изискването 3-4 години, за да завърши, магистърски специалности 'S обикновено се състоят от комбинация от курсовата работа и изследователски проекти. Обикновено се изисква магистърска теза "е в последната година от проучването.

Лица, които обмислят напреднала степен по инженерство или дизайн кораб може да поиска, "Какво е магистър по Корабостроене? " Като цяло, състояща се от напреднали изследвания в науката за дизайн на кораба, включително моделиране и тестване, както и задълбочено разбиране на свързаните с тях принципи като динамика на флуидите, майстор степен по морска архитектура подготвя студентите за успех в позициите на морското корабоплаване.

Сред ползите от приема на магистър по Корабостроене включва разширено компетентност в знания и умения, свързани с морски съдове и конструкции.Някои студенти преследват майстор степен по морска архитектура в подготовка за докторски изследвания в сродна сфера.

Цената на един майстор в Корабостроене степен в различни университети по света варира в зависимост от частта на света и особено държавата, в която програмата се предлага. По-подробна информация за очакваните разходи за обучение и разходи е на разположение от училищата в списъка по-долу.

Възможности за работа в проектирането, производството и експлоатацията на морските кораби за успешен студент магистърска програма по Корабостроене включват позиции в държавни агенции и военноморска отбрана в страни по целия свят. Морската индустрия кариера варират от проектиране и строителство до експлоатация и поддръжка на плавателни съдове и на структури от всякакъв вид. Превъзходното знанията и последващо обучение на успешен Магистър по Корабостроене е в търсенето на конкурентни заплати в много части на света.

Програми за магистър по Корабостроене степен, включително специални писти и други уникални области на изследване и проучване, се предлагат на университети по целия свят. Лесно е да се научи повече за конкретни предложения в училищата, които предлагат архитектура майстор "е степен военноморска. Просто търсене за вашата програма по-долу, и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Корабно инженерство
  • Морска архитектура
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение