Свържете се директно с училищата - Сравнете 24 Магистратура в Моден бизнес 2024

24 Магистратура Програми в Моден бизнес 2024

Преглед

Магистърската степен може да разшири перспективите за работа на студентите, които влизат в програмата. Тези, които желаят да преследват определени кариери или докторски програми, може да имат нужда от магистърска степен.

Какво е магистър в модния бизнес? Научете повече за луксозния и моден бизнес заедно с управлението на марката и иновациите в дизайна с тази образователна програма. Някои курсове се фокусират специално върху журналистиката, медиите, управлението и / или технологиите. Участниците в програмата могат да избират своя специфичен курс между предлаганите програми и след това да подготвят курсовете си. Научете за всички аспекти на бранша от брандинг и медиите до технологиите и качествените продукти. Обикновено курсовете могат да бъдат завършени за една или три години.

Програмите насърчават учениците да останат актуални по въпросите и развитието в модната индустрия. Ефективните комуникационни умения и критическото мислене могат да се простират извън курса и във всички аспекти на живота на учениците. Тези умения позволяват на учените да останат актуални в областта и личния си живот.

За да разберете точните разходи за програмата, проучете възможностите за разграничаване на програмата и университета, които са най-подходящи за личния Ви бюджет. Свържете се с училищата за информация за стипендии, безвъзмездни средства и други форми на финансова помощ.

Магистър по моден бизнес може да отвори вратите за нови възможности в модната индустрия. Студентите са преследвали кариера в областта на модната журналистика, управлението на луксозните и модни марки, медийния бизнес, луксозния магазин, рекламата и много други. Освен това, с нарастващата глобална общност и интерактивност сред световните пазари, много компании се преструктурираха, за да предложат нови възможности за работа, за да изградят своята марка и да увеличат пазарния си дял. С непрекъснато променящия се пейзаж на модната индустрия възможностите за уникална работна позиция, използваща тези умения, все повече се увеличават.

Проследете степен онлайн или физически посещавате един от няколкото университета, предлагащи тези програми в целия свят. За да започнете процеса, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Мода
 • Моден бизнес
Области на обучение
 • Мода (24)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение