Keystone logo

77 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Мисионерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Мисионерство
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (77)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Мисионерство

Получаването на магистърска степен е цел на много ученици да достигнат в техните съвременни образователни изследвания. Той предлага допълнително интензивно изучаване горе стандартен четиригодишна програма степен, която съдържа повече възможности за кариера за ученика. Типичното време за приключване на програмата е две години.

Какво е магистър в Министерство? A Майстор в Министерство е напреднал степен по библейски изследвания, заедно с концентрация в професионалните практики, за да се подготвят учениците за дълга кариера в областта. Тя обхваща теологически обоснована учебна програма, за да се развие по-дълбоко разбиране на Библията над и отвъд бакалавърска степен. Предоставяне на практически и опита инструкция в Министерство услуги, степента включва и проучване на религиозна култура и разбиране.

Един студент може да избере да получи този вид степен по няколко причини.С библейски и служение фон в дълбочина, учениците ще получат знания и комуникационни умения, за да служи на нуждите на министрите за църкви и общности малки и големи. Придобиване на умения в дисциплина допринася за способността да се общува вяра и отваря врати в широк спектър от частни и публични институции.

Цената на програмата ще се променя в зависимост от местоположението и продължителността на изследвания. Връзка с офисите администрация на бъдещите училища и университети за специфични въпроси по отношение на разходите.

Майстор в Министерство ще предложи лица разнообразие от възможности за работни места. Много притежатели степен ще изберат да се превърне в лидер и министър на църква и нейното паство. Организациите с нестопанска цел също ще имат отвори за студенти, които имат този тип фон. А пътят в образованието е друг популярен кариера, където завършилите могат да преподават библейски или министерски изследвания на частни и обществени колежи и университети.Един студент може също да потърси докторска степен, за да се отворят предни позиции с още по-високи заплати.

Университети по целия свят предлагат тези видове програми, които стартират много успешна кариера. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.