Keystone logo

4 Магистратура Програми в Икономически изследвания Икономика Микроикономика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Микроикономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Икономически изследвания Икономика Микроикономика

Магистърската степен често е отличен начин да се усъвършенствате в избраното от вас област. Това обикновено отнема около две години, за да завърши, но показва на света, че сте постигнали дълбоко разбиране на темата.

Какво е магистър по микроикономика? Този отрасъл на икономиката се занимава с изучаването на това как отделните решения и отделните политики влияят върху финансите. Курсовете често обхващат ефекта от промените в пазарите върху ценообразуването за потребителите и за компаниите, както и промените в нещата, които засягат тези пазари, като данъци и недостиг на ресурси. Това проучване може да предостави информация, която засяга политиката както за доставчиците, така и за потребителите, като ги държи в крак с последствията.

Предимствата на магистърска степен по микроикономика могат да работят за вас както в личния си живот, така и в професионалния ви живот. Може да научите ценни умения като анализ на разходите и ползите, стратегическо вземане на решения и управление на парите.

Цената за магистърска степен зависи от местоположението ви и избраното от Вас училище. Можете да получите подробна оценка от училището, което планирате да присъствате.

Кариерата в микроикономиката често може да изглежда така, както бихте искали. Може да изберете да станете корпоративен, като директор на финансите, който има конкретно въздействие върху финансовата политика на дадено дружество. Или може би бихте предпочели позиция като научен анализатор в правителствен план, където можете да информирате лидерите за последиците от данъчното облагане на различните пазари. Можете също така да изберете да станете консултант или изследовател, който помага да се помогне на други фирми да се подобрят чрез промяна на политиката. Като алтернатива, кариерата като писател може да бъде това, което търсите, като помагате на обикновените хора да разберат сложните теории, които водят до ценообразуване, търсене и търсене.

Вероятно можете да получите магистърска степен по микроикономика навсякъде по света. Той е достъпен в много университети и колежи и онлайн навсякъде, където искате да сте. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.