20 Магистратура Програми в Методологии за изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
  • Методологии за изследвания
Области на обучение
  • Педагогика (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Методологии за изследвания

Магистърската степен може да бъде спечелена в повечето полета. Приемането на програма обикновено зависи от притежаването на бакалавърска степен. Студентите обикновено трябва да завършат между 32 и 60 кредитни часа обучение.

Какво е магистърска степен по методологии за изследвания? Тези програми обикновено наблягат на широка гама от изследователски методи, както количествени, така и качествени. Студентите, които се интересуват от записването в магистърската програма за изследователски методологии, обикновено имат силни научни познания. Много ученици смятат, че това е велик етап за по-нататъшно докторантура. Индивидите могат да намерят курсове като научни методи в социалните науки, запознаване с образователните статистики и въвеждане на линейни модели. Студентите често се обучават в измервания, статистически методи и изследователски дизайн.

Завършилите обикновено придобиват много умения за прехвърляне. Те могат да се научат да управляват проекти от начало до край и да отговарят на вътрешни и външни срокове. За да бъдат успешни, студентите обикновено се научават да бъдат самомотивирани. Тези умения могат да помогнат на учениците да постигнат цели в професионалния и личния си живот.

Разходите, свързани с придобиването на магистърска степен, зависят от много фактори. Мястото, продължителността на програмата и необходимите курсове са само някои от тези фактори. Най-добрият начин за действие е потенциалният студент да се свърже с избраното от него училище за конкретна информация за таксите и таксите.

Завършилите обикновено имат възможност да участват в научно-приложни проекти, да проектират и да изграждат инструменти за оценка, да анализират и тълкуват данни и да превеждат резултатите от изследванията за приложение в образователни среди. Всяка работа с акцент върху изследванията и анализа обикновено е подходяща. Студентите може да се окажат работещи като анализатори на пазара, професори или анализатори в бранша.

Студентите могат да намерят възможности за дистанционно обучение или програми, предлагани напълно онлайн. Многобройните възможности за избор днес правят записването много по-лесно и по-адаптивно към нуждите на отделните студенти. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.