Keystone logo

27 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Мениджмънт на хранителни заведения 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Мениджмънт на хранителни заведения
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Мениджмънт на хранителни заведения

В магистърската степен е предназначен да бъдат спечелени след завършване на бакалавърска програма. Чрез регистриране, можете да продължите образованието си и да се подготвят да започнат успешна кариера. програми магистърска степен осигуряват на студентите с по-задълбочено разбиране на тяхната сфера и овладяване на техните умения.

Какво е магистър по храни и напитки за управление? Чрез изучаване на храните и управление на напитка, студентите се подготвят за кариера в управлението на ресторант и експлоатация. Курсовете включват бизнес-важното, като счетоводство, бюджетиране, управление на ресурси и време, и маркетинга. В храната и управление на напитка, специално, там е по-голям акцент се поставя върху комуникацията с клиентите и специфичните предизвикателства, които идват с течаща един ресторант. По-рядко, учениците в тази област могат да се обучават за здравето, безопасността и канализация.

Студентите, които печелят магистърска степен ще могат да влизат по-предни позиции и да печелят по-висока заплата, отколкото в противен случай е възможно. Студентите също са уникално подготвени да станат предприемачи и управляват или работят с техните собствени ресторанти.

Обучението и такси за записване в магистърска програма в управлението на храни и напитки варира в зависимост от училището и програмата, която избра. Страната и продължителността на обучение също ще окаже влияние върху разходите. Преди да изберете програма, не забравяйте да се изследват всички опции старателно.

Най-честата кариера, че завършилите хранителни и управление на напитката може да преследват е в управлението на ресторант и администрация. Тези позиции включват оператор, мениджър на смени, маркетинг директор, мениджър обслужване на клиенти, както и за управление на човешките ресурси. Макар да е по-рядко, възможно е също така да въведете кариера в канализацията или безопасност, като например здравето инспектор или консултация канализация.Ако изберете този фокус, вие също може да работи в създаването на политиката.

Ако се интересувате от работа в ресторант или кетъринг бизнес, се запишете в програмата на храни и напитки за управление на. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.