122 Магистратура Програми в Мениджмънт на туризма 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Мениджмънт на туризма
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (122)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Мениджмънт на туризма

    Много студенти, които следват магистратура избират да проучи учебна програма с акцент върху туристическата индустрия. Холдинг напреднала степен в тази област осигурява конкурентно предимство в тази изключително търсен поле.

    &nbsp

    Какво е магистър по управление на туризма? A Магистър по мениджмънт в туризма комплекти ученици със съществени познания, като например разработване на предприемаческа дейност, увеличаване на приходите, защитник на устойчивост, както и управление на природните и човешките ресурси. Участници в програмата също ще се запознаят с основните градивни елементи на туризма, включително универсални теми като управление. Студентите, изберете опциите от широк набор от курсове, които съответстват на техните интереси; това може да включва глобална политика за туризма, туризъм финанси и стратегическо управление на туризма и пътуванията.

    &nbsp

    Има много причини, поради които студентите избират да следват магистратура по мениджмънт в туризма.Например, те ще се запознаят с най-различни понятия като екотуристически, комуникации и управление на конфликти, както и маркетинг на туризма. Освен това, напреднал степен в тази област дава възможност на хората да напредне бързо в бързо променящата се глобална среда на управлението на туризма.

    &nbsp

    Цената варира в зависимост от институцията, и програмата продължава от една до три години. Това е от съществено значение за бъдещите студенти за изследвания на училището добре, за да се гарантира, че програмата предлага вписва отредената им цели.

    &nbsp

    Лица, които са получили своята магистърска степен често изпадат в голямото търсене на няколко позиции, които са все по-конкурентен, като туроператори, екскурзоводи и туристически маркетинг мениджъри.Студентите ще се развиват по-силни комуникационни и маркетингови фондации, като се научите как да си взаимодействат чрез интензивно изучаване на опит с колеги, преподаватели и професионалисти от цял ​​свят.

    &nbsp

    Международни и вътрешни опции са на разположение в различни университети. Онлайн класове са чудесна алтернатива за хората, които живеят по целия свят, особено в отдалечени райони с малък достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.