Свържете се директно с училищата - Сравнете 26 Магистратура в Мениджмънт на сигурността 2024

26 Магистратура Програми в Мениджмънт на сигурността 2024

Преглед

магистърски степени са напреднали, или завършил, градуси. Те обикновено представляват завършване на 12 до 18-студентски. Студентите трябва да са завършили бакалавърска степен, преди да кандидатствате за една от тези програми. Модерната технология е предоставил по-лесен достъп до тези програми, така че професионалистите, както и студенти, могат да се възползват от продължаване на тяхното образование.

Какво е магистър по инженерна безопасност? Тези програми обикновено обхващат теми като технология за безопасност, опасности за околната среда и опасения, риска на работното място и ергономичност, и свързаните с него въпроси. Много от тези програми, което ще приеме определено количество ръце на работа в учебната програма. Областите, обхванати в тези специалности може да включва ергономичност, безопасност на труда, оценка на риска за околната среда, и биомеханични инженерство. Курсовете могат да бъдат разработени в съответствие със стандартите, установени от Националния институт за професионална безопасност и здраве (NIOSH).

Уменията, спечелени през тази степен програма ще помогне на завършилите въведени принципите на инженерна безопасност за добра употреба. Завършилите са разработили запознаване с много инженерни приложения, които са валидни за балансираното използване на принципите и практиките за безопасност. Някои програми се предлагат като програми за дистанционно обучение.

С достъп до тази програма в настройките по-корпус и чрез учене платформи разстояние, студенти от цял ​​свят могат да намерят възможност за техните нужди. Разходите, свързани с участие в тази програма, може да варира от място на място. За точна обучение и информация такса, контактни училища директно.

След завършване на магистърска степен по инженерство безопасност, завършили са склонни да се насладите на нови работни места и положителни перспективи, особено след като загриженост за безопасността на работа расте. Годишните заплати за завършилите висше образование в тази област са склонни да бъдат много конкурентен и желателно.Някои от общите позиции за работа включва здравословни и безопасни инженери, индустриални инженери за безопасност, и инженери за безопасност на продуктите. Възможности за работа също могат да бъдат намерени с националната сигурност, инженерна безопасност минното дело, и инженерингови фирми за безопасност сблъсък, например.

Има много посоки, че бихте могли да преследват с магистърска степен в тази област. Определете кой път искате да преследва и след това да търсят вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Проектиране на системи за сигурност
  • Мениджмънт на сигурността
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение