Keystone logo

76 Магистратура Програми в Управленски науки Мениджмънт на организации 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Мениджмънт на организации
Области на обучение
 • Управленски науки (76)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Мениджмънт на организации

  За да се развива успешно в света на бизнеса, работниците и служителите трябва да имат силно разбиране за това как да се поддържа организация и управление на дейността на други ефективно. Тези, които желаят да усъвършенстват своите организационни и управленски умения трябва да обмисли провеждането на магистърска степен в организационното управление.

  При въвеждането на тази програма за първи път, много ученици питат: "Какво е магистър по организационно управление?" Студентите, които желаят да получат една от тези степени учат най-различни бизнес теми, свързани. Например, като същевременно се води магистърска степен по организационно управление, студент може да взима уроци по управление на веригата за доставки, анализи, управление на операциите, както и управление на проекти.

  Присвил този тип магистърска степен е от голяма полза за учениците, защото им позволява да развият уменията, нужни, за да се развива успешно в света на бизнеса.Завършилите магистърска степен в организационното управление често са много търсени от бизнеса в почти всяка индустрия, които се нуждаят служителите с впечатляващ капацитет за управление и организация.

  Колко струва да получи магистърска степен по организационно управление се различава значително от институция. В цената на обучението за всяко училище, което предлага тази програма често зависи от местонахождението на институцията, а дължината на тяхната организационна програма за управление.

  Тези, които завършват тази програма може да се очаква да работят в ситуация, която изисква от тях да управлява успешно и организира бизнес-задачи, свързани с на дневна база. Например, човек с тази степен може да работи като анализатор на веригата за доставки, управление на веригата за доставки, акаунт мениджър, мениджър човешки ресурси, или всяка друга свързана позиция, която изисква служителят да се подобри ефективността и дейността на бизнеса "практики на дневна основа.

  Студентите трябва да отделите време, за да се разбере напълно какво онлайн и лице в лице опции на програмата са достъпни за тях от голямо разнообразие от различни университети. За да получите най процес започна, търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.