20 Магистратура Програми в Мениджмънт на доставките 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Транспорт и логистика
  • Логистика
  • Мениджмънт на доставките
Области на обучение
  • Транспорт и логистика (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Мениджмънт на доставките

    В днешния пазар на труда, магистърски степени се превръща в стандарт за някои по-ниски длъжности, дали в рамките на корпоративни или синьо-яка работни места. За тези, които са завършили своите бакалавърски проучвания, преследва магистърска програма може да се окаже много полезно в Давайки тласък новия си кариера или напредък в рамките на сегашната си позиция.

    &nbsp

    A Магистър по мениджмънт Shipping е най-полезно за хора, които искат да преследват топ позиции в рамките на логистиката и управлението на корабоплаването. Има дълбок фокус върху теории и текущите практики в рамките на веригата за доставки и управление на логистиката, с особен акцент върху напредналите процедури, методи за анализ и технологии. След завършване на тази програма, възпитаници трябва да са в състояние да формулира и контролира изпълнението на ключови стратегии за поддържане или подобряване на ефективността на транспортния процес.

    &nbsp

    Основната полза от магистър по управление Shipping е шанс за напредък.Онези, които получат тази магистърска степен могат да се занимават горни позиции в управлението, с утвърдени фирми или в рамките на текущата си работа. С компонент на управление, индивиди имат добавена опция за продължаване управленски длъжности в други области на логистиката и транспорта.

    &nbsp

    Цената на програмата може да варира в зависимост от няколко различни фактори. Местоположението на училище и средната му цена на посещаемостта претеглят в цената, както прави решението да учи в университета или онлайн.

    &nbsp

    С цел на степента е в управление на корабоплаването, повечето специалисти ще преследват работни места в рамките на тази област. Завършилите могат да очакват да позиции в рамките на висшето ръководство или средно ниво на управление в най-малко. Тези, които имат предприемачески духове дори може да се осмеля да започнат свой собствен бизнес корабоплаването или да се превърне в корабоплаването или логистика консултант.

    &nbsp

    За тези, които търсят да се ускори прилагането в сектора на корабоплаването, магистър по управление на морския може да бъде много полезен докаже. Важно е, че можете да изберете най-добрата програма за вашите нужди и наличности. За щастие, има различни възможности за избор. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.