Keystone logo

72 Магистратура Програми в Икономически изследвания Икономика Международна икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Международна икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (72)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Икономически изследвания Икономика Международна икономика

С напредъка на информационните и транспортни технологии през последните няколко десетилетия, стоките и услугите, които пътуват зад граница по-бързо и по-ефективно от всякога. Става все по-трудно да се предвидят промените в пазари, причинени от тази дейност. Ето защо са необходими най-силно развити аналитични умения на тези, с магистърска степен по международна икономика в правителството и индустрията.

Какво е магистър по Международна икономика? Тя е модерна степен, която подобрява разбирането на икономическата активност са специфично свързани с международната търговия. С него се доразвива теоретичното разбиране на микро- и макроикономиката, за да се намерят решения на проблемите, свързани с движението на стоки по географски и политически граници. Предмета на проучването, включват търговската политика, данъчното облагане и валутните курсове. Някои програми също предоставят лекционни курсове, свързани с икономическото развитие и търговията с влияние има върху развиващите се икономики.

Завършили са оборудвани с аналитични умения и способности, за да направят оценка на пазарните условия и да направи препоръки за политиката. Тези ученици са повече от просто напреднали критично мислене способности. Те също са въоръжени с теоретичната и исторически познания за международните търговски въпроси. Те са в състояние да предостави цялостен анализ на проблемите. Студентите се научават да използват софтуерни инструменти, за да се съберат и да се оцени набори от данни. Много програми и подобряване на уменията за общуване чрез усъвършенствани писане и представяне на проекти.

Цената на един майстор в Международна икономика варира. Учениците трябва да се свържете с отдела за избраната от тях институция допускане за подробна информация относно таксите и обучение.

Завършили често намират работа в държавни или търговски сектори. Научноизследователски длъжности и анализаторите работни места са общи. Международните компании ценят уменията и способностите на тези възпитаници, и че е възможно да си намерят работа в чужбина.Правителствата трябва тези студенти да оценят ефектите на тарифи, квоти и търговски споразумения. Много от тези програми се подготвят студентите да търсят по-високи нива на образование, както и някои от тях могат в крайна сметка да си намерят работа като преподаватели в колежа университети.

Важно е да се започне проучване опции възможно най-скоро. Въпреки че много може да предпочете да присъства на традиционния стил университет, онлайн курсова също е на разположение за тези, с график или географски трудности. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.