15 Магистратура Програми в Международен хотелиерски мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Международен хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Международен хотелиерски мениджмънт

Магистърска степен е следдипломна степен, че обикновено отнема една до две години, за да завърши. Тя често се основава на информацията, научена в степен програма за бакалавърска или, в някои случаи, от трудов опит. Магистърски програми също съсредоточаване върху определена област на обучение.

Какво е магистър в International Hotel Management? Тази програма е предназначена за подготовка на завършилите да въведете бързо развиваща областта на управление на хотел, позволявайки по-задълбочено разбиране на международната туристическа индустрия, както и на специфични знания и умения, необходими за експлоатация на хотел или подобна форма на туристическо настаняване. Често има силен акцент върху управленски компетенции като лидерство, организационни умения и решаване на проблеми техники. Курсова също често включва оперативни процедури за хотели, управление на приходите, управлението на риска и дори основни курсове по маркетинг.

Възпитаниците на степен магистърска програма с акцент върху международното управление на хотел, често се научат силно преносими умения като управление на проекти и лидерски екип, който да им помогне да се подготвят за редица кариери в хотелиерската индустрия или извън нея. Комбинацията от общите управленски умения и специфични отраслови има за цел да ги остави добре разположен в силно конкурентен пазар.

Не е установена цена за магистър в International Hotel Management. Цената варира в зависимост от избрания образователна институция, страната и продължителността на програмата. Най-добре е да се свържете с офиса на допускане директно за по-конкретна информация.

Туризмът е един от най-бързо развиващите се индустрии в света. След завършване на магистърска степен в международното управление на хотел, завършили често са в състояние да избират от различни работни места по целия свят. Някои от възможните работни заглавия са хотел мениджър, мениджър на приходите и управление на разделение.Завършилите не работят само в хотелите, но спа-центрове, курорти и легло и закуска, която може да помогне за увеличаване на шансовете им за намиране на работа след дипломирането.

Съществуват голям брой институции по целия свят, които предлагат този конкретен магистърска степен, така че не забравяйте да се сравни няколко опции. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.