27 Магистратура Програми в Международен хотелиерски мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Международен хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Международен хотелиерски мениджмънт

След завършване на програма за студентски като бакалавърска степен, много хора избират да увеличи познанията си в избраната от тях област чрез следването на магистърска степен. Това следдипломна програма обикновено отнема една или две години, за да завърши, оставяйки студенти с по-задълбочено разбиране на предмета.

Какво е магистър по международен мениджмънт в туризма? Тази степен дава завършилите разбиране на туризма и туристическата индустрия и как тя се е развила по целия свят. Учениците се запознават с различни разработки в областта чрез международна обектив, докато в същото време набира оперативни знания от предприятията в сектора. Те обикновено вземат курсове центриране около управленски техники, като например разработването на стратегия, управление на проекти, маркетинг, операции и човешки ресурси. Те също така често да имат избор да вземе избираеми, свързани с избрана област в рамките на отрасъла, като приключенския туризъм, круизи или управление на хотели.

След успешното завършване на магистърска програма с акцент върху международното управление на хотелиерството, завършили често изпадат в конкурентна позиция се дължи на уменията те придобиха в екип лидерство, управление на проекти и бизнес администрация. Те лесно могат да влизат директно в средата на ръководни длъжности на високо ниво.

Училището ви избират да учат в, географското й положение и продължителността на избраните курсове всички се отрази на цената на тази магистърска степен. Следователно, трябва да се свържете с допускане офис на училището директно за информация за такси и възможности за финансова помощ.

Няма недостиг на работа в туристическата индустрия, особено с магистърска степен по Международен мениджмънт в туризма. Завършилите обикновено се оказват допустими за редица позиции в индустрията в страни по целия свят.Хотел мениджър, храни и напитки мениджър, курорт мениджър, консултант и изследовател са само няколко възможни възможности за заетост на разположение след дипломирането.

Популярността на тази магистърска степен означава, че има опции на програмата по целия свят и в двете големи университети и малки частни колежи. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.