Keystone logo

8 Магистратура Програми в Педагогика Изследване на образованието Междудисциплинарни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
  • Междудисциплинарни науки
Области на обучение
  • Педагогика (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Педагогика Изследване на образованието Междудисциплинарни науки

Магистърската степен е следдипломна степен, получена едва след завършване на бакалавърската си степен. Магистърските програми обикновено отнемат две години, за да завършат, в допълнение към четири или повече години, необходими за завършване на бакалавърска програма.

Какво е магистър по интердисциплинарни изследвания? Майсторът в тази област има за цел да подготви лицата да станат лидери и професионалисти, които се съсредоточават върху подобряване живота на мигрантите и бежанците по целия свят. Курсовете, предлагани в тази програма, могат да се състоят в преподаване на учениците на многобройните предизвикателства, пред които са изправени тези групи хора, и да ги подготвят да действат състрадателно, бързо и професионално, когато разработват иновационни решения за глобални кризи.

Лицата, които успешно завършат тази програма, могат да получат значителни ползи, включително, но без да се ограничават само до възможността да разсъждават, да действат със състрадание и да мислят извън собствените си нужди. Силните мислещи способности са ценни в повечето професионални области, а състраданието и алтруизмът могат да служат за подобряване на всички области на живота.

Цената на тази конкретна програма варира и зависи от множество фактори. Продължителността на обучението, местонахождението на университета и дали курсовете се предлагат предимно онлайн или офлайн могат да играят роля в крайната цена.

Завършилите тази програма имат потенциала да преследват много вълнуващи възможности за кариера. Индивидите със степен в областта се радват на такива проспериращи кариери като създатели на политики за местни, държавни и национални правителствени агенции; защитава обществеността и тези, които са по-малко щастливи; филантропи и социални работници. Много от тях могат да намерят работа в рамките на правителствени агенции, организации с нестопанска цел и благотворителни фондации. Въпреки това, поради квалификацията, която имат висшисти, възможностите в други области също могат да се проявят.

Много от университетите предлагат степен в интердисциплинарното обучение, но където човек преследва образованието си в крайна сметка зависи от тяхното местоположение и графика. Онлайн курсовете предлагат гъвкавост, която е удобна за много хора. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.