Keystone logo

11 Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медии и дизайн 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Медии и дизайн
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медии и дизайн

Всяка компания трябва да получи своето послание към потребителите. Правителствата и нестопански групи също работят усилено, за да комуникира ясно с обществеността. Ето защо експерт с магистърска в Media и дизайн е толкова ценна за тези организации.

Какво е магистър в Media и дизайн? Тя е модерна степен, че допълнително подобрява уменията и способностите на творчески професионалисти. Тези програми дават допълнително обучение и подготвят студентите за ръководни роли в творческите области, свързани с маркетинг и комуникации. Завършили използват усъвършенствани методи за получаване на презентации и изображения, които се харесват на публиката в целия широк спектър от мултимедийни платформи.

Тези програми повишават ефективността на природен креативността на студентите чрез разработване на технически умения, необходими за постигане на по-голяма аудитория. Учениците научават как съвременната се използват компютърни средства за създаване на изображения и теми, които комуникират сложни идеи визуално.В допълнение към техническите аспекти на обучението си, те също да научат за създаване на маркетингови и рекламни кампании. Те разработват методи за организиране и мотивиране на групи от други творчески професионалисти.

Цената на един майстор в Media и дизайн може да варира значително в зависимост от институцията на ученика избира. Това е добра идея да се започне проучване опции веднага. Повечето програми изискват най-малко две допълнителни години на пълно проучване на времето. Свържете се с признания отдел на вашето училище на избор за обучение и такса информация.

Завършилите тези програми се изготвят за кариера в маркетинга и рекламата на фирмите. Те също често си намери работа като уеб разработчици, както и на техните умения са приложими в някои компютърни игри дизайн позиции. Тези завършилите често води до ръководни позиции в рамките на техните организации и могат да поемат ръководни роли. Някои оловни екипи от други маркетингови експерти в координатор дизайн роля.Останалите работят в медиите консултантски фирми или дори да започне своята работа на свободна практика като I nternet доставчици на съдържание.

В продължение на много работни учениците, традиционни колеж курсова работа конфликти с техния график. Онлайн специалности са на разположение, които осигуряват отлична подготовка, която се вписва в рамките на ограниченията в начина на живот на заетите професионалисти. Международните студенти могат да се възползват от удобството на онлайн класове. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.