Свържете се директно с училищата - Сравнете 7 Магистратура в Литературна теория 2024

7 Магистратура Програми в Литературна теория 2024

Преглед

Магистърската степен е невероятен начин за студентите да повишат образованието си, както и да създадат нови възможности за кариерата си. Необходими са около година или две за придобиване на магистърска степен, която може да бъде завършена след получаване на бакалавърска степен.

Какво е магистър по литературна теория? Като се съсредоточават върху смисъла, философията и интерпретацията на литературата, учениците изучават голямо разнообразие от информационни и аналитични умения относно романите, прозата и поезията. Някои класове в тази област на обучение могат да включват фокус върху връзката между култура и литература, както и използването на реторика през вековете. Някои курсове предлагат на учениците възможност да преподават английски на лица, които не владеят добре езика.

Учениците, които получават магистърска степен по литературна теория, могат да се научат как да анализират всички видове писане. Те също така се научават да четат бързо и могат да развият силно познание за културата както в историческо, така и в модерното време, което допринася за усъвършенстване на междуличностните умения. Тези умения помагат на студентите да станат по-силни кандидати, когато търсят работа.

Курсовете за тази степен могат да имат разнообразни цени, така че студентите трябва да се свържат с колежа или университета, за да научат повече. Разходите могат да се увеличават или намаляват на различни места по света.

Има няколко кариера, произтичащи от магистърска степен по литературна теория. С прекрасно познание за литературата и прозата много от завършилите стават английски професори или лингвистични учители, а студентите могат да работят и с превод или редакция. Тъй като литературната теория е толкова тясно свързана с печатането и писането онлайн, много студенти избират да станат маркетингови специалисти или журналисти.

Намирането на колеж или университет, който предлага онлайн майстор по литературна теория, не е твърде труден. Има много училища по света, които имат курсове, занимаващи се с тази област на обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Литературна теория
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение