309 Магистратура Програми в Лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
  • Лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (309)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Лидерство

    Предназначена е за хора, които искат да станат експерти по управление и комуникационни процеси в публични или частни организации, магистър по Лидерски програми се фокусират върху основните умения и знания, с баланс на практическо и теоретично обучение. Лидерството е разнообразна областта предлагайки широка гама от възможни специализации във всеки сектор на международно или местната общност. Някои от възможните области на концентрация за магистър по Лидерски кандидати включват Управление и образование, изпълнителен лидерство, иновативни лидерство, организационна психология, науката и иновациите, мисионерските лидерство, лидерство Manufacturing, Leadership за Engineering, Leadership Hospitality, управление на околната среда и много други.

    Предлага се в различни страни по целия свят, в Австралия, Бахрейн, Белгия, Коста Рика, Германия, Индия, Ирландия, Кувейт, Ливан, Литва, Норвегия, Саудитска Арабия, Сингапур, Испания, Швеция, Обединеното кралство и САЩ, студентите планират да запишат в магистърска програма на Leadership имат редица висококвалифицирани институции да избирате. Всяка институция ще варира леко в своите предпоставки за допускане и аспекти на програмата, но най-много ще изискват бакалавърска степен и владеене на езика на преподаване.

    За да разберете повече за разнообразна гама от магистър по Лидерски програми, изброени по-долу, просто превъртете надолу и кликнете за да прочетете повече. Можете да изиска информацията да се изпраща директно до вас от училищата по Ваш избор само за една минута!