Keystone logo

1 Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Екология Ландшафтна екология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изследвания на околната среда
  • Екология
  • Ландшафтна екология
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Екология Ландшафтна екология

Преследването на магистърска степен е отличен начин да се преминете към конкурентен пазар на труда. Висшето образование е ключът към многото увеличени възможности в професионалния свят.

Какво е магистър по ландшафтна екология? Това поле на проучване включва задълбочена оценка на общностите от растения, животни и микроорганизми в различни големи мащаби. Обучението може да включва уроци по биохимия, консервация, динамика на населението и др. Студентите могат да получат по-задълбочено разбиране за това как различните видове взаимодействат помежду си и тяхната среда, както и влиянието на природния натиск, както и човешкото поведение върху тези системи.

Студентите, които преследват напреднала степен в ландшафтната екология, се научават да осъзнават сложната мрежа от живот, която съществува навсякъде. Учениците могат да разберат как могат да повлияят на промяната, за да запазят природните ландшафти, както и как да анализират различните пейзажи и спортни проблеми, които могат да имат, които са ценни умения за няколко професии.

Цената на такава степен може да варира, тъй като програмите се предлагат в различни институции в световен мащаб. Много от тях изискват определено количество приложно учене. Отнема от една до две години, за да завършите повечето от тези програми.

Магистър по екология на ландшафта може да даде на студентите редица възнаграждаващи работни места. Много университети разчитат на преподаватели да извършват изследвания и да провеждат нови изследвания. Различни фондации се нуждаят от учени и изследователи, които да подкрепят техните причини. Строителните компании често се нуждаят от консултанти, за да ги съветват по въпросите на ландшафта. Този тип степен може да доведе хората до реално въздействие върху света около тях. В бързо променящия се свят, в който живеем, където човешкото население се разраства, е важно да се обмисли въздействието на човешкото поведение върху природните ландшафти.

Има много училища, както на местно ниво, така и по света, предлагащи магистърска степен по екологична екология. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.