Свържете се директно с училищата - Сравнете 235 Магистратура в Културология 2024

235 Магистратура Програми в Културология 2024

Преглед

Поемането на магистърски курс често е важна стъпка в усъвършенстването на разбирането или уменията на дадена тема. Учениците трябва да очакват строг фокус върху определена област от интерес.

Какво е магистър по културни изследвания? Културата, общо взето, е набор от артефакти и практики, които представляват човешко взаимодействие и комуникация. Тъй като това е сравнително широк термин, програмите за културни проучвания обикновено имат много различни специализации. На ниво майстор може да се очаква да се срещнат с проучвания на семенни мислители, важни форми на изкуството, специфични исторически периоди или култура на определени икономически теории. Тези програми могат да отнемат студенти навсякъде от две до шест години, за да завършат, в зависимост от графика и курсовата работа.

Културата е основен икономически фактор и разбирането за нея може да даде предимство при вземането на различни бизнес решения.Строгостта и знанията, култивирани по време на магистърска програма, също биха могли да осигурят на студентите основата за успешното преследване на докторска степен.

Програмите на магистърския университет са склонни да представляват значителна инвестиция, както финансово, така и по отношение на времето. Учениците трябва да се уверят, че разполагат с цялата актуална информация, като се свържат директно с училището с въпроси относно обучението.

Кандидатите за образователни степени могат да бъдат идеални кандидати за различни позиции в медийни компании. Маркетинг мениджър в компания за филмово производство би могъл да използва подробно познанията за историята на киното и разбирането на текущата културна практика, за да предвиди моделите на потребление за конкретен продукт и стратегии за планиране. Завършилите могат да изберат да използват познанията, придобити в една от тези програми, за да развият академичната си кариера, като продължат докторската научноизследователска програма в областта на културните изследвания.

Много от най-добрите програми са на една ръка разстояние.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Културология
Области на обучение
  • Социални науки (235)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение