Keystone logo

26 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
  • Кулинарни изкуства
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства

След висшето образование, степен магистър 'S помогне на учениците да развиват своята кариерни цели и опит в областта на площ от проучване. Възпитаниците на тези програми могат да решат да започнат кариера в тяхната сфера или да отидете на да търси още по-високо образование.

Какво е магистър в Кулинарни изкуства? Тази степен е предназначен за студенти, които се надяват да изградят кариера като готвачи и други експертни хранителни работници. Някои програми са специфични за определени ястия, а други са по-общ характер. И в двата случая, курсовата обикновено готвене-интензивно, докато все още включващи важни теоретични елементи. Например, студентите са често необходими за завършване на курсове в храненето, основна химия, дизайн на храна, дегустация техники и вино сдвояване.

Освен предимството на ученето ценните и продаваеми умения на кулинарното изкуство, този път на обучение има и друга полза.Учениците научават за стойността на пресни и здравословни съставки, и по този начин са добре подготвени, за да се създаде здравословна, гурме храна за тях и техните семейства.

Всеки майстор в програма Кулинарно изкуство ще имат различна цена. Таксата за обучение, както и на записване и такси за регистрация, се различават от училище на училище базирани на местоположението. Свържете се с отделните училища директно за повече информация.

Студентите със страст към качеството на храните са добре обслужвани от тази пътека на обучение, защото тя ги е създала за редица професии, свързани с храните. Може би по-добре от всеки друг степен, магистър в Кулинарни изкуства подготвя възпитаници за успешни и удовлетворяващи кариери като гурме готвачи, хлебари, и ресторантьори. Те настояват кариера с много възможности за развитие, както и много възпитаници на тези програми са отишли ​​далеч в хранително-вкусовата промишленост.

Ако се интересувате от записване в магистърска програма в Culinary Arts, има много опции, достъпни за Вас в света.Нашата база данни за търсене на училищата може да бъде полезен ресурс за определяне коя програма най-добре отговаря на вашите изисквания. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.