Keystone logo

5 Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Криптография 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Криптография
Области на обучение
  • Технологични изследвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Криптография

Магистърската степен може да разшири кариерния си потенциал за завършване на студентите. Докторска степен и определени специални длъжности изискват магистърска степен като част от пътя напред.

Какво е магистър по криптография? Студентите прекарват времето си в обучението по компютърни науки, приложна математика и дори инженерство. Курсовете обучават учените компютърна архитектура, алгоритми, теория на вероятностите, Java, C, принципи на асиметрична криптография и др. Учениците се учат да работят със системи за сигурност и шифри. Учебни са основите на управлението на информационната сигурност, криптографията и комуникационните системи. Участниците в програмата избират между няколко избираеми курса за конкретни интереси в кариерата, когато основите и задължителните класове бъдат завършени. Програмата отнема две години, за да завърши за повечето.

С разпространението на компютри криптиращата поверителна информация е необходим набор от умения за всеки, който работи в областта на информационните технологии, както и защитата на личната информация. Устно и писмено представяне и аргументационни умения се преподават в курса за подготовка на студентите в техните взаимоотношения на работа и с клиенти.

Преди да вземете решение по дадена програма, е добре да проучите внимателно институцията и програмата, за да определите общите разходи. Понякога разходите фактори варират в зависимост от икономиката в момента на стартиране на програмата.

С магистър по криптография, завършилите могат да решат да станат университетски преподаватели, консултанти по сигурността или финансови консултанти. Много от тях са се придвижили нагоре по стълбата в текущите си позиции за сигурност на данните, станали криптоланалисти и криптографи. Допълнителните потенциални заглавия за работа включват декодер за данни, експерт за криптиране, анализатор на сигнали и декодер за съобщения. Много позиции изискват магистърска степен за комбинацията от компютърни науки и математика, необходими за изпълнение. Пейзажът на работните места в киберсигурността се променя бързо, като предоставя допълнителни възможности за възпитание на завършилите.

Продължете образованието си у дома или в чужбина, онлайн или в клас, в зависимост от избраната програма. Започнете търсенето на програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.