Keystone logo

35 Магистратура Програми в Изкуствознание Креативно изкуство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изкуствознание
  • Креативно изкуство
Области на обучение
  • Изкуствознание (35)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Изкуствознание Креативно изкуство

Студентите, които се стремят да подобрят възможностите си за кариера, да преминат в различна област или просто да получат лично удовлетворение, могат да получат магистърска степен. Много институции предлагат програми на пълен и непълен работен ден.

Какво е магистър по творческо изкуство? Има широка гама от магистърски програми, които се фокусират върху повишаване на индивидуалните художествени способности, включително рисуване, рисуване, писане, фотография и действащи програми. Без значение от каква област студентът решава да влезе, той или тя може да очаква стриктно проучване, за да прецизира тяхната дисциплина. Студентите могат да изучават исторически епохи на изкуството и различни техники за завършване на проекти или разработване на портфолио. Много програми предлагат възможности за стажове, където студентите могат да получат смислен житейски опит.

Студентите, които завършват тази програма, получават удовлетворението от подобряването на тяхното критическо мислене, решаването на проблеми и уменията за сътрудничество в екип.Те се научават как да създават смислена работа, както и как ефективно да работят с другите, което може да бъде много ценно в много отрасли.

Цената на магистър по творческо изкуство зависи от институцията. Дължината на програмата може да варира драстично - от една година до няколко години. Препоръчва се студентите да се свържат с администрацията на институцията, за да проверят дали разходите покриват бюджетите си.

Завършилите магистърска степен по творческо изкуство отпуск с повишена способност да изпълняват своите художествени занаяти. Много от тях могат да управляват екипи или дори да стартират организации. Някои се превръщат в професионални художници, които поставят своята работа за продажба онлайн или в магазини. Други са наети в организации, за да станат професионални фотографи, писатели, графични дизайнери или докладчици. Обучението в публични и частни университети или колежи също е популярен път; Други решават да предлагат индивидуални уроци по един на един.

Има много възможности за получаване на тази степен, достъпна по целия свят.За да започнете, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.