Keystone logo

31 Магистратура Програми в Управленски науки Корпоративно управление 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Корпоративно управление
Области на обучение
 • Управленски науки (31)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Корпоративно управление

  Студентите търсят лидерски позиции в корпоративния свят ще намерят получаване на магистърска степен по корпоративно управление идеално решение. Тази степен дава обширно ниво на знания в областта на корпоративни процедури, което е от съществено значение за постигането на баланс между интересите на всички засегнати страни, от заинтересованите страни за клиенти.

  Когато питам какво е магистър по корпоративно управление, учениците трябва да са наясно с различните аспекти на тези степени. Курсова ще се фокусира върху редица важни области на знанието, включително бизнес икономика в глобален мащаб. Занятията ще се провеждат от професионалисти в индустрията, най-добре да си позволят по-реални перспективи за студенти. Изследванията ще обхванат всички аспекти на корпоративното управление, свързани с осъществяването на ключови политики на последващи процедури.

  Благодарение на акцента върху глобалните теми, дипломира със степен по корпоративно управление може да очакваме с нетърпение да се възможности за работа в цял свят.Това поражда редица вълнуващи перспективи с ключови фигури в компанията набира кандидати добре запознат с корпоративни процедури. Работа са достъпни в много индустрии, както и квалифицирани кандидати могат да очакват доходоносни и удовлетворяващи кариери в тази област.

  В зависимост от редица фактори, разходи за обучение могат да се различават доста от училище на училище. За най-добре се определи общата стойност преследва майстор "е степен, студент трябва да се свърже с институцията директно да получите точна цифра.

  Има няколко големи кариери на разположение за тези, които печелят майстор в тази област на обучение. Аналитик позиции включват проследяване и изследване на съществуващите корпоративни политики на фирма 'S, докато ръководителите на проекти могат да помогнат на организацията изпълнява дадено предприятие и да го видим в окончателен вариант, от наблюдаващия екип, който да държи заинтересованите страни са уведомили за срока.Съществуват възможности за заетост както в публичния и частния сектор, както и кандидатите могат да намерят подходяща работа в различни части по целия свят.

  Някои фактори могат да затруднят много студенти физически да посещават учебните. За щастие, онлайн курсова е достъпен в целия свят, като по този начин се получава всеки студент достъп до качествено образование. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.