Keystone logo

28 Магистратура Програми в Инженерни проучвания Корабно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Корабно инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Инженерни проучвания Корабно инженерство

Много хора се интересуват от лодки и кораби. Някои се възхищавам на силата на могъщ петролен танкер. Други идват от риболов или транспортни средства. Други пък се интересуват от други видове морски структури, като нефтени платформи. Много преследва този интерес от спечелване на магистърска степен по корабно инженерство и по този начин получаване на пълномощията за кариера в морската индустрия.

Какво е магистър по морска техника? Често това напреднала степен е продължение на програмата бакалавърска в морското инженерство или свързано с него степен. Тя включва разширено изучаване във всички аспекти на океаните инженеринг, включително проектиране съдове за вятъра и вълните стрес, избирайки материали, за да издържат на корозивен характер на морската вода, и отговарящи държавни изисквания и норми за скачване и презокеански пътувания.

Инженерни специалисти Морско са ключов персонал в проектирането и поддържането на големи океански кораби и други морски структури.Завършили играят важна роля в морската индустрия, и магистърска степен в областта на морския инженеринг дава частни лица възможността да участват в тази ключова област.

Разходи за програма корабно инженерство се различават значително от образователна институция. Разходи се намират предимно в обучение, въпреки че някои програми включват студенти в действителната корабостроителница дейност. Кандидатите могат да очакват магистърската програма да продължи няколко години.

Много завършилите работят в корабостроителния сектор. Maritime инженерство е комбинация от електрическо и машиностроенето. Някои завършили работа по проектирането, разработването и поддръжката на плавателните съдове за задвижване и на свързаните с бордовите системи. Други стават военноморски архитекти, загрижени за същинското проектиране на кораб, особено с акцент върху растението задвижване, управление и разпределение на електрическа енергия. Тази програма се класира на завършилите да участва в редица важни индустриални задачи.

Програми за магистър в морска Engineering са на разположение в различни институции в света. Някои програми позволяват на студентите да завършат повечето или всички от техните курсови работи онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.