Keystone logo

0 Магистратура Програми в Правни науки Обучение по административно право Конституционно право 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Обучение по административно право
Области на обучение
  • Правни науки (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Магистратура Програми в Правни науки Обучение по административно право Конституционно право

Магистърската степен е следдипломна степен, която студентите могат да изберат да работят, след като получат бакалавърската си степен. Тази степен може да помогне на хората да се изкачват на стълбата в кариерата си или да се стремят към по-напреднала кариера като цяло, като усъвършенстват необходимите умения за съответната кариерна област.

Какво е магистър по Конституционно право? Тази степен включва задълбочено изследване на конституционното право, тъй като то се отнася до Конституцията на Съединените щати. По време на курсовете участниците в тази образователна програма ще трябва да овладеят широк кръг от теми като човешки права, американската правна система като цяло, административно право, медийно право, федерални съдебни спорове и правни разсъждения и писане. Всеки от тези дисциплини служи за укрепване на уменията на учените в областта на споровете и ги подготвя за бъдещи кариери в правната област.

По време на обучението си студентите могат да изградят широк набор от умения, като дедуктивни разсъждения, писане и изследователски способности, които със сигурност ще им помогнат по-късно в кариерата си. Тези умения могат също така да помогнат на участниците в програмата за ежедневния им живот, като им позволяват да общуват по-добре с други хора и да общуват с по-широк кръг от теми.

Разходите за обучение за тази програма варират в различните страни и институции. Ето защо е наложително заинтересованите страни да проучат цената на курсовете, преди да се ангажират с всяко училище в своя списък, както и продължителността на времето, необходимо за завършване на програмата.

С завършването на тази магистърска програма студентите, които получават това ниво на умения по конституционно право, могат много да имат голям брой възможности за кариера. Някои от студентските избори, които студентите могат да очакват да намерят след дипломирането, включват юридически журналист, юрисконсулт, учител или професор по история или право и специалист по спазване на законодателството. Тези възможности за кариера обхващат широк спектър от индустрии, което улеснява абсолвентите да получат позиция, която наистина се радват.

Студентите, които имат ограничени графици, могат да изберат да посетят необходимите курсове за онлайн магистърска програма, но със сигурност има все още възможности за местно или международно обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.