Свържете се директно с училищата - Сравнете 18 Магистратура в Компютърни мрежи 2024

18 Магистратура Програми в Компютърни мрежи 2024

Преглед

Така че много хора работят с компютри днес. А едно домакинство може да има компютри, мобилни устройства, принтери и дори телевизори, свързани с домашната мрежа. Потребителите разбират силата на мрежи, както и потенциалната сложността на настройки. Някои от тези потребители се запишат в магистърска програма по компютърни мрежи, за да се получи на пълномощията, необходими, за да се класират за кариера в мрежово администриране и поддръжка.

Какво е магистър по компютърни мрежи? Тя е модерна степен, която надхвърля информационните технологии (IT) уменията научени, като част от програма за бакалавърска. Тя включва предварително планиране на мрежата и внедряване, поддържане свързаност, както и съвременни проблеми на сигурността. Тя дава възможност на завършилите да планират гъвкави, мащабируеми системи за бизнес или организация, на практика всякакъв размер.

Сред ИТ специалисти, завършили магистърски програми в компютърните мрежи са сред най-добре платените и в най-голямо търсене.Нарастващото използване на мрежи на световните пазари създава едно постоянно нарастване на броя на мрежови специалисти, необходими в производството.

Разходи за програма на компютър в мрежа магистърска много се различават в зависимост от учебното заведение. Въпреки това, като изключим един лаптоп, повечето разходи лежат единствено в таксата за обучение. Компютърната програма мрежи обикновено продължава няколко години.

Много завършилите работят в ИТ отделите на големи компании. Новозавършили често започват с интензивна програма за обучение на специално хардуера и софтуера на компанията. Тогава те усъвършенствате уменията си със схема с отстраняване на грешки мита, често чака на повикване, за да се справят с грешки мрежи. Опитни възпитаници участват в спецификацията на системата, интеграция и разширяване. Те проектират хардуера и изберете софтуера за системите на компанията. В съвременния облак среда, много работа, за да се освободят от ИТ ресурси към отдалечени сървъри.Някои дори работят в центровете за данни, предоставяне на облачни ресурси за другите.

Желаещите магистър по компютърни мрежи може да намерите отлични образователни институции от цял ​​свят. Тази програма е особено подходящ за тези, които в отдалечени места, които биха предпочели онлайн курс на обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
  • Компютърни мрежи
Области на обучение
  • Технологични изследвания (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение