Keystone logo

12 Магистратура Програми в Технологични изследвания Компютърни науки Компютърна симулация 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
  • Компютърна симулация
Области на обучение
  • Технологични изследвания (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Компютърни науки Компютърна симулация

Магистърска степен е курс за напреднали в специализирана област. Обикновено започва след завършване на бакалавърска степен, но това отнема от една до три години.

Какво е магистър по компютърна симулация? Компютърната симулация е високотехнологична индустрия, която има широк спектър от приложения. Чрез симулация, анализаторите създават подробни виртуални системи и изследват как изпълняват. Компютърната симулация може да се приложи в много области, включително климат изследвания, динамика на течности и материали изследвания. В зависимост от това къде студентът избира да се съсредоточи, те могат да преглеждат напреднали изследвания в областта на атмосферната физика, теоретичната химия или науката за материалите. Компютърните симулационни курсове се съсредоточават върху изчислителни, паралелни изчисления и паралелни алгоритми.

Студентите могат да се възползват от магистърска степен по компютърна симулация по много начини. Те ще развият иновативно отношение, което им помага да имат кариера в област, която често се променя. Те могат също да научат повече съвременни техники, които биха могли да продължат вече установената кариера.

Стойността на всяка магистърска степен ще бъде повлияна от местоположението на университета или колеж, че степента е спечелена от и продължителността от време, необходимо за завършване на степен. Всеки колеж, от който се интересувате, ще може да предостави конкретна информация за цената на дадена степен.

Полето на компютърна симулация е в голямо търсене, а студентите с магистърска степен ще могат да преследват редица кариери. Частната индустрия и много правителства наемат симулационни експерти. Позициите включват тези на планиращия летището, банковия анализатор, индустриалния инженер, инженера на симулациите, дизайнера на продуктите и системния инженер. Много анализатори ще прекарват голяма част от времето си, като конструират и променят модели, за да получат по-добро разбиране в рамките на бизнеса, за който работят. Широката гама от професионални приложения означава, че студентите често ще развиват своите компютърни симулационни умения, като вече имат предвид кариерата си.

Много университети предлагат набор от програми, които са част от широкото поле на компютърната симулация. Ако се интересувате от намирането на магистърска програма по компютърна симулация, която отговаря на вашите интереси, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра.