Keystone logo

114 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Композиционни изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Композиционни изследвания
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (114)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Композиционни изследвания

След придобиване на бакалавърска степен, човек може да завърши магистърска степен за по-нататъшно обучение и изследване в сфера на обучение или професионален интерес. Това е първото ниво на научноизследователска степен, завършващо преди завършване на докторската степен, и работи или като стъпка към академична кариера, или осигурява обучение за кариера.

Какво е магистър по композиционни изследвания? Тази степен се фокусира върху изучаването на творчеството на творческото писане и предоставянето на практика, както и инструкциите по техники в различни стилове и форми на писане. Някои курсове могат да включват писане на фантастика, сценарий, как да преподават творческо писане в училище, администрация на изкуството, поезия, писателска работилница и литература. Може да се обърне особено внимание на създаването на вашата писмена работа, независимо дали става дума за книга за фикция или поезия, която служи като ваш последен проект или еквивалент на магистърска теза.

Основните предимства за студентите, завършили магистърска програма по композиционни изследвания, са подобряването на тяхното писане и завършването на основната писмена работа, която може да бъде публикувана. Освен усъвършенстването на уменията за писане, уменията за критично мислене и сътрудничество са допълнително развити, което позволява на учените да се справят с проблемите и да работят с други хора по различни проекти.

Програмните разходи варират и обикновено зависят от продължителността на програмата, местоположението й и държавата, в която се намира. Опциите за повечето степени са от една до три години, но позволяват посещение на пълно или непълно работно време.

Притежателите на магистърски степени по композиционни курсове обикновено се занимават с кариера като творчески писатели, но могат да работят и като писатели, журналисти, сценаристи за радио и телевизия, писатели на пътувания, писатели, или други професии, където писането е основното изискване за работа. Те също така могат да станат учители по творческо писане на гимназиално и университетско ниво или да продължат образованието си на докторска степен.

Магистър по композиционни програми могат да бъдат намерени в много университети, разпръснати по целия свят. Има както образователни програми, базирани в кампуса, така и онлайн, така че да можете да проучите и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.