Keystone logo

18 Магистратура Програми в Педагогика Когнитивна наука 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Педагогика
 • Когнитивна наука
Области на обучение
 • Педагогика (18)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Педагогика Когнитивна наука

  Магистърската степен позволява на студентите да придобият задълбочени познания в конкретна област и предлага възможност за извършване на по-задълбочени изследвания. За тези, които се интересуват от получаване на докторска степен, се изисква магистърска степен.

  Какво е магистър по когнитивна наука? Когнитивната наука е широко предмет, който изследва различни аспекти на мозъка, включително мислене, обучение и обработка на информация. Лицата, които преследват магистърска степен в тази област, могат да изучават и завършват изследванията си по различни теми като психология, компютърно моделиране, изображения на мозъка и придобиване на език. Тъй като има разнообразен спектър от фокус области, потенциалните участници в програмата трябва да проучат кои училища предлагат конкретната област, в която биха желали да се специализират.

  Завършилата степен по когнитивна наука може да помогне на кандидатите да развият силни умения, които могат да им помогнат през целия си живот. Индивидите вероятно ще развият силни изследователски и аналитични умения, както и способности за решаване на проблеми. По-доброто разбиране на човешкото поведение може също така да подобри лидерските умения.

  Разходите за преподаване на магистърска степен по когнитивна наука до голяма степен зависят от конкретната програма и от училището, което студентът избира, както и от продължителността на обучението. Това обикновено отнема от една до две години, за да завърши тази степен.

  Получаването на магистърска степен по когнитивна наука може да даде възможност на реципиентите да преследват многобройни кариерни пътеки в зависимост от конкретната област на експертиза. Физическите лица могат да намерят работа в различни индустрии, включително държавни агенции, нестопанския сектор и образованието. Хората с тази специална степен могат да бъдат наети в мениджърски, изследователски и постселърски учебни позиции. Примери за конкретни потенциални длъжности за работа включват изследователски анализатор, технически писател, уеб програмист и маркетинг асистент.

  Навсякъде по света съществуват както онлайн, така и университетски програми. След като решите конкретния фокус, който искате да преследвате, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.