Keystone logo

275 Магистратура Програми в Китай за 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Китай
Области на обучение
  Авиация (0)
 • Архитектурни проучвания (11)
 • Бизнес проучвания (27)
 • Езикознание (3)
 • Изследвания на околната среда (5)
 • Електроенергия (7)
 • Естествени науки (17)
 • Журналистика и масова комуникация (9)
 • Здравни грижи (6)
 • Изкуствознание (5)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Китай

Китай привлича студенти от всички краища на света за завършил проучването. Международните студенти избират да вземат магистърска степен в Китай в продължение на няколко причини, включително и на високото качество на образованието, което е международно призната. Също така е по-достъпни, да учат и живеят в Китай от най-развитите страни и специалисти от Програмите за магистърска степен в Китай има отлични възможности за заетост в региона. В допълнение, студентите могат да се насладят на културата и забележителности, за да видите в Китай, и имат възможности да пътуват из цяла Азия.

Китай "и системата на висшето образование следва модел, подобен на САЩ в тази бакалавърска " е степен е необходима преди един студент може да преследва капитана 'S, или следдипломна квалификация, степен. Получаването на капитана "е степен в Китай изисква две до три години на обстойно проучване, приключване на писмени и устни изпити, дисертация, и евентуално на изследователски проект в зависимост от специалността.Въпреки това, китайците график на учебния процес се различава от западните академични календари, защото два семестъра - пролетта и есента - тече от февруари до юли и септември до януари, съответно. Преди няколко университети, които имат студентите основно от чуждестранни студенти може да отложи началото на есенния семестър до октомври да се настанят западните академични графици, особено университети, специализирани в инженеринга и Майсторските бизнес "и курсовете, които се преподават предимно на английски език.

Магистър 'S степен теми са разнообразни и изобилие в Китай и включват, но не се ограничават до: клиничната медицина, наука на китайската фармакология; Металургичния Engineering; Applied Economics, строителство и атмосферни науки. Някои китайски майстори 'S градуса са тясно специализирани, като например марксистката теория, Оръжейна наука и технологии и системи Science.

Цената на печелите майстор "е степен в Китай е доста достъпни и представлява една от основните причини, поради чуждестранни студенти посещават китайски университет. Обучение за майстори 'градуса варират между 15 000 и 50 000 юана юана, с глоба градуса на изкуството е най-евтиният и степени технологии, науката и медицината са най-скъпи. В момента, петнадесет хиляди юана се равнява на около $ 24000 в щатски долари и 1900 евро. Забележки за Изкарва магистър "е степен в Китай

За да кандидатствате за майстор "е програма на китайски университета, чуждестранните студенти ще трябва копия на средното им диплома или еквивалентна; ​​преписи от курсовете са взети предварително; GMAT или GRE оценка карти, ако заявлението е предназначена за вписване на програма MBA; две препоръчителни писма от инструктори, които преподават на ученика в друг университет; лична държавна или автобиография; доказателство за платежоспособност; валиден паспорт и три копия на актуална снимка паспортен Всеки, който влезе в континенталната част на Китай и планира да остане за повече от два дни се очаква да се получи валидна виза. Учениците ще трябва да получите "X-виза " от китайското посолство, ако имат престой по-дълъг от шест месеца. Заявления за визи трябва да бъдат в лицето на китайското Генерално консулство "и офис в страната на студента пребивава. Китайските власти няма да приеме поща-в приложения или приложения изпратени онлайн. Чуждестранните студенти ще трябва да представят "Физическа сертификат за изследване за чужд гражданин " преди заявлението за виза може да бъде обработен. &nbsp

Освен че имат възможност да избират от очарователно разнообразие от майстор "и програми, учениците мислят за изучаване в Китай също ще се радват на факта, че Китай в момента е сериозни инвестиции в образователната им система, с тяхната степен MBA бързо се превръща в един от най- свят "е най-изтъкнатите градуса. Освен това, китайското правителство е установила споразумение за взаимно признаване на академични степени и квалификации със страни като Япония, САЩ, Франция, Great Britian и над 60 други региони и страни.