Keystone logo

1 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Кетъринг 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Кетъринг
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Кетъринг

Приходи магистърска степен е отличен начин да Летящ старт на кариерата си и да влезе по-успешен и напреднали позиция. За да се запишат в магистърска програма, първо трябва да се печелят бакалавърска степен. Студентите, които избират да продължат образованието си, често имат значително предимство.

Какво е магистър по обществено хранене? По същество, спечелил една степен по хранене подготвя студентите да работят за кетъринг бизнес или друга храна гостоприемство компания. Курсове обикновено се фокусират върху времето и ресурсите за управление, бюджетиране, маркетинг, счетоводство, управление на инвентара, и наемане практики. Важно е, че учениците да разберат, че обучението по хранене е по-близко до бизнес програма от кулинарно един. Това е необичайно за курсове, за да се съсредоточи върху готварски умения.

Проучване хранене дава студенти отлични умения за управление на времето и ги подготвя да процъфтяват в бизнес кариера.Учените се интересуват от предприемачество също да се възползват от получаване на ръководството и управленски умения, които трябва да започнат свой собствен бизнес или работят съществуващо дружество.

Разходите, свързани с изкарва магистърска степен по обществено хранене варират доста малко. Много фактори, като например училището и програмата на избор, както и на страната на проучване, влияят обучение и други такси. Да ви изследвания, за да знаете каква е цената ще бъде на записване.

Тя може да изглежда като хранене е специфична област на фокусиране, която ще позволи само за няколко опции за кариера, но всъщност има много области, че завършилите кетъринг степен могат да преследват, включително храна услуга, кухня маркетинг, управление на ресторант, и управлението на заведенията за хранене. Специфични позиции включват мениджъри гостоприемство, наемане координатори, оператори, търговци, мениджъри помощник, и мениджъри за обществено хранене. Кетъринг е уникална област, която предлага завършилите много възможности.

Ако се интересувате от образование в заведенията за хранене, да започнете още днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.