Keystone logo

17 Магистратура Програми в Самоусъвършенстване Кариерно обучение 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Самоусъвършенстване
 • Кариерно обучение
Области на обучение
 • Самоусъвършенстване (17)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Самоусъвършенстване Кариерно обучение

  Магистърската степен е завършено ниво на обучение, което признава студентите за специализиран напредък в своите области. Студентите са в състояние да разширят своите знания и умения, за да станат по-добре подготвени за намиране и превъзходство в отплащането на кариера. Постигането на степен може да се постигне в рамките на две години.

  Какво е магистър по коучинг в кариерата? Тези програми са предназначени да надграждат теоретичното разбиране на кариерното консултиране и консултиране и да култивират ефективни начини за използване на ресурсите, които да се прилагат в професионалните работни места. Курсовите теми могат да включват здравословна комуникация между връстници, комуникация в писмен формат, методи на изследване, психология, организационно изследване и развитие, теории за учене, професионална етика и треньор в бизнес средата. Някои програми може да имат предпоставки преди приемането.

  Получаването на диплома за професионална квалификация може да предложи на студентите много предимства. Способността да се разбият академичните концепции за практическа употреба, да се знае как и кога да се използват наличните ресурси и да се демонстрира артикулирана и ефективна комуникация, са ценни умения, които учениците могат да използват за осигуряване и напредък в успешната кариера.

  Разходите по програмата могат да варират според всяка институция и продължителност на курса. Потенциалните студенти се приканват да се свържат с училищата, предлагащи своята програма за избор, за по-подробна информация относно разходите и изискванията.

  Завършилите магистърска програма могат да очакват широка гама от потенциални възможности за кариера. Някои възможни длъжности включват кариерни треньори, съветници, работодатели, мениджъри на проекти, координатори на кариера, преподаватели в прехода, училищни съветници, кариерни разработчици, учители и терапевти. Много треньори на кариера намират позиции в сродни области като училища и университети, ветерани, организации за кариерно ориентиране, агенции за назначаване на работа, младежки организации и различни видове бизнес.

  Онлайн, на непълно работно време и международни възможности за курсове са на разположение на студенти от всички видове на произход. За да започнете да следвате степен, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.