Keystone logo

2 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Италианска литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Италианска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Италианска литература

А майстор "е степен е напреднала степен, че обикновено се получава в рамките на една до три години. Завършване на този курс на обучение доказва компетентност в специализирана област на фокусиране. Тази степен се предлага от различни колежи и университети.

Какво е магистър по италианска литература? В тази програма, учениците ще се научат на литературата, историята и културата, свързана с Италия. Повечето студенти ще влязат тази програма с познаване на работно ниво на италианския език и ще продължат образованието си в разбиране, четене и говорене на езика. Курсовете ще бъдат специализирани в зависимост от университета и кариера пътя на ученика, но биха могли да включват теми като лексика, история, бизнес или културни изследвания.

В проучване, комуникативни и междуличностни умения, които са научили, докато изкарва Магистър по италианска литература са силно желани от много работодатели.Магистърска степен биха могли да помогнат на отделни влизане печалба за мнозина средно ниво и напреднали позиции за заетост.

Цената на един майстор в италианската литература ще варира в зависимост от много фактори. Някои от променливите, които цената въздействие включват вида на институция предлагаща на степента, в страната, че училището се намира в, колко дълго студентът необходимо, за да завърши програмата и дали или не студентът участва в програми за възстановяване, предлагани от тяхната институция.

Фокусът на проучванията ще определи какъв тип кариера студент ще бъде подготвен за с магистърска степен по италианска литература. Някои приоритетни области могат да включват бизнес, образование, лингвистиката или връзки с обществеността. Работа, които разчитат на владеене на езика и културата ще бъдат видни. Позиции като преводач, преводач, преподавател или международен бизнесмен или жена всичко може да бъдат достъпни с тази степен. Много от тези позиции ще имат възможност за международни пътувания.

Кандидатстване за магистърска степен може да се направи онлайн в няколко прости стъпки. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.