Keystone logo

1 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Испанска литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Испанска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Испанска литература

Магистърска степен и е част от напреднал образование, и обикновено се предлага от колежите и университетите. Тези програми следват интензивна и специализиран курс на обучение и обикновено могат да бъдат завършени между една и три години.

Какво е магистър по испанци литература? Студентите, които вече имат задълбочени познания по испански език, могат да изберат да учат, испанци литература като начин за подобряване на тяхното разбиране и умения. Много програми ще наблегнат на умения, които подпомагат с четене с разбиране, говорене, писане и знания за испанци култура и история. Някои курсове ще покриват изкуство, архитектура, бизнес и политика. Студентите също ще често изучават историческа и съвременна литература, и да научат как тези текстове са повлияни култура.

Майстор в Испанци литература може да помогне с различни цели в кариерата и да повлияе на обхвата на избор за заетост на дадено лице.Тези подобрени възможности за избор често ще включват повишаване на заплатите и на потенциала за международни пътувания.

Разходите за магистърска степен, често са по-ниски от разходите за бакалавърски степени, защото те могат да бъдат завършени по-малко време. Някои университети предлагат стипендии или преподавателски позиции, за да помогнат да се посрещнат разходите. Точните суми за разходи могат да бъдат определени, като се свържат отделните програми.

Тези, които се интересуват от кариера в устен или писмен превод може да се интересуват от спечелил тази магистърска. културното и езиковото разбиране на натрупан с това образование е приложимо и в други области, както добре. Тези, които са в международния бизнес, социална работа, испански образование или английски като втори език инструкция също биха могли да се възползват от магистърска в Испанци литература, особено ако те се включат в международния бизнес или глобално движение. знания на многоезичен спечелил с тази степен е желателно в най-различни области.

Увеличаване на знанията си на испанци литература чрез прилагане за магистърска степен онлайн днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.